Länsi-Turun Kaupunginosaparlamentti 2014 - kerro kommenttisi kaupunginjohtajalle ja paikallisille päättäjille!

  • Posted on: 14 October 2014
  • By: admin

Länsi-Turun Kaupunginosaparlamentti järjestetään tiistaina 13.5. klo 17 Teräsrautelan koululla. Kaupunginosan kehittämisestä, palveluista ja tulevaisuudesta keskustelevat läntisen Turun valtuutetut ja asukkaat. Paneelissa mm. valtuustoryhmän pj Li Andersson (vas), valtuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Timo Laihinen (ps), kaupunginvaltuuston pj Seppo Lehtinen (sd), kaupunginvaltuuston 2. vpj Elina Rantanen (vihr.) sekä valtuutettu ja kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan jäsen Ulla-Maija Vierimaa (kok). Paikalla myös kaupunginjohtaja Aleksi Randell.

Osallistu ja vaikuta kotiympäristösi tulevaisuuteen kertomalla kehittämisehdotuksia tai antamalla muuta palautetta päättäjille!

Voit ilmaista ehdotuksesi tai kommenttisi www.lansi-turku.net, www.facebook.com/LansiTurku -nettisivustojen kautta tai lähettämällä mielipiteesi sähköpostiosoitteeseen peltomaa.tapio@gmail.com.

Ja jos haluat kertoa kantasi suoraan kaupunginjohtajalle tai muille eturivin päättäjille, tule tiistaina 13.5. Teräsrautelan koululle!

Länsi-Turun Kaupunginosaparlamentin tämänvuotisia teemoja ovat asukkaiden osallisuus ja vaikuttaminen, Länsikeskuksen rooli tulevaisuuden palvelukeskuksena sekä alueen kaavoitus- ja liikennehankkeet, joten varsinkin näihin aiheisiin toivoisimme alueen asukkaiden kannanottoja!

Lähetä kommenttisi mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään perjantaihin 9.5. mennessä, jotta paneeliin osallistuvat päättäjät ehtivät perehtymään palautteeseen ennen tiistain parlamenttikeskustelua.

Länsi-Turku ry